tina 2

2010!

2010

Året som svischade förbi!

2010 var året då vi lyckade med konststycket att köpa inte mindre än 2 hus, helrenovera ett, sälja 2 och flytta in i vårt drömboende. En liten gård 2,5 mil utanför Göteborg.

2010 var också året då världens bästa Joplin flyttade in i vår lilla flock. Liten och rädd kom hon in och avslutade året storstilat genom att vara helt oberörd vid nyår.

Tävlingsmässigt har vi tagit det ganska lugnt men ändå med fantastiska resultat.

 

Lex spårade till sig flera 1:a pris med HP och placerade sig som 5:a på årets viltspårslista.  Lex fick också en fantastisk kull valpar med Singoalla och då föddes också Herr Zion. Zion samägs tillsammans med familjen Angervall och kommer att göra sin officiella debut på My Dog.

Utställningssäsongen var lugnare än vanlig men Lex lyckades ändå placera sig ibland de 5 bästa på Guldhundslistan.

Lex fyllde veteran och gjorde sin debut i veteranklass med bravur. Han blev bästa veteran, BIR och Finsk-Vinnare 2010. Ett fantastiskt sätt att avsluta året på av en fantastisk hund.

 

Maddox blir spårprovets bästa hund i November vinner därmed viltspårslistan-2010.  Han hamnade på topp 10 på lydnadslistan trots få lydnadstarter. Han kom 2:a på SRRS-Skånes lydnadstävling med 175 poäng, slagen med ett poäng och vann även pris för bästa samarbete. Maddox avslutade utställningsåret med att bli 2:a och 3:e bästa hane på Helsinki- och Finsk vinnare. Så nära en vinnartitel men vi kommer igen. Maddox skulle alla gånger ha vunnit pris för bästa ”storebror” om något sådant pris fanns. Han har tagit Joplin under sina beskyddande vingar och jag är övertygad om att han är den största delen till hennes fantastiska utveckling.

 

Joplin då, älskade fantastiska underbara lilla hund. Förutom att ha blomstrat och utvecklats till den mest fantatsiska lilla tjej så har hon lyckats få godkänt anlagsprov, spårat till sig 3st 1:a pris i rad i viltspår och därmed ett Svensk viltspårschampionat. Hon har fått ett godkänt vattenprov i eftersök, hon har provat på fält, blev 2a bästa Juniortik på WW-2010 och  BIM på 2 Internationella utställningar.

 

Lexvalparna fortsätter att göra oss galet stolta med flertalet cert, utställningschampionat, BIR, BIG och BIS-placeringar, vinnartitlar, viltspårschampionat och fina lydnadsresultat.

 

Matte har gått och klarat examen på 2 utbildningar, problemhundkonsult och agilityinstruktör.

 

Hundarna har gått kurs för Eva Bertilsson, Eva Bodfäldt och Maria Hagström.

2011 blir det mer av den varan, kursande med egna hundar är underbart.

Företaget växer och vi går in i 2011 med 2 nya samarbeten, jag älskar mitt jobb!

Älskade hundar tack för ett toppen år, nu slänger vi oss in i 2011 med nya utmaningar!

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna