tina 2

My Dog 2010

Vilken helg vi har haft! Lex hade rekordmånga valpar på plats på årets första utställning-My Dog!

Alla skötte sig exemplariskt och vi är så stolta över er allihopaJ

Highlights:

Dag 1: Lex blev bästa champion och 4:e bästa hane totalt. Ghali Grand Cinamon bästa juniorhane med CK. Zaxxon's Coolking Ciarán 2:a bästa hane och EN hund från det sista Certet.  Zaxxon's Coolqueen Chalzie BIR, BIG-3 m. Cert, CACIB och SUCH! Lex's avelsgrupp blev dessutom BIS-2!

Dag 2: Lex 2:a bästa champion och 4:e bästa hane totalt . Ghali Grand Cinamon vinner återigen Juniorklassen med CK. Karanga's Dee Sign Af Lex blir 2:a bästa öppenklasstik och 5:e bästa tik totalt, EN hund från sitt 2:a Cert!

Visade även Schapendoes-Ghostriders Duca Sanfelice "Flisan". Duktigaste Flisan blev BIM m. Cert och CACIB. Besök hennes hemsida här: http://www.123minsida.se/fourdoes/13488095

Lite bilder från helgen, tusen tack Rikard och Malin:)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna