Senaste nyheterna

Nyhetsarkiv

Vi har två otingade valpar i vår braccokull som föddes den 17/10 (leveransklara den 12/12). Vi söker hem där valpen får leva som en självklar familjemedlem och där den har ett aktivt liv att vänta.
Royalty Rocks Asajj
Royalty Rocks Owen
Yodi är född i en kull där samtliga hundar är fritöntgade med A på höfterna och UA på armbågarna. Antonio är även han röntgad med bästa resultat HD A ED UA. Båda Yodi och Antonio är välmeriterade, energiska, vänliga och sociala hundar. 
Vi tror på friska valpar med mycket energi, bra jaktlust, fin konstruktion och en stor portion humor:)
Läs mer om kullen här!
Vid intresse varmt välkommen att kontakta oss på tina@kungligahundar.se eller 0732-317449

Läs hela inlägget »

SEVCH Royalty Rocks Lady Udele HD B och ED UA!
Glad uppfödare idag!

Läs hela inlägget »

SEVCH J Gizmo Venator dÚrsus "Ripley" startade i söndags på fältprov och presterade fantastiskt bra. 2 fina fågelsituationer och en bra apport gav henne en 8:a på fält och en 10:a på apporten. Så stolt över min duktiga tjej!

Läs hela inlägget »
Läs hela inlägget »
Läs hela inlägget »
Läs hela inlägget »

Valparna har varit på sin första socialiseringstur utanför tomten. Vi tog bilen till Hundarenan och hade ett gäng valpköpare på plats. Fantastiska valpar som undersökte den nya miljön med en stor portion nyfikenhet, helt orädda, med en massa leklust och stor portion socialitet.

Läs hela inlägget »
Läs hela inlägget »

SEVCH Royalty Rocks Maps "Icon" friröntgad med HD B och ED UA. 7 av 7 friröntgade braccovalpar på BÅDE höfter och armbågar från kennel Royalty Rocks gör mej väldigt stolt som uppfödare. Att mina valpköpare ger mej möjligheten att utvärdera min avel gör mej väldigt glad och tacksam.
 

Läs hela inlägget »

SEVCH Royalty Rocks Lord Quaid "Diesel" är röntgad med HD A ED UA!

Läs hela inlägget »