Senaste nyheterna

Nyhetsarkiv

Visa hela nyheten »

Den 17/10 föddes 11 små mirakel, 7 tikar och 4 hanhundar. Yodi och valpar mår toppen. Nu ska vi vila och njuta en stund och sedan uppdatera med fler foton. Vi är så glada för den här fantastiska kullen. Läs mer om kombinationen här!

Visa hela nyheten »

Fantastiska Yodi har installerat sig väl hos oss och nu kan nedräkningen börja:)
Läs mer om kombinationen här!

Visa hela nyheten »

Fantastiska Gizmo Venator dÚrsus "Ripley" startade ihelgen på Drentklubbens Jubileumsprov och gick till ett 1:a- pris och vi blev dessutom dagens ekipage av 22 startande hundar. Är så stolt över bästa galenpannan som trots att hon är så ung jobbat helt fantastiskt bra <3

Visa hela nyheten »

Susanna och Royalty Rocks Mercedes Benz "Dante" gjorde båda sin debut på fält idag. Och vilken debut de gör! 7:a på fält och en 8:a på apporten samt dagens bästa ekipage!
Är en väldigt stolt uppfödare idag!

Visa hela nyheten »

J SEUCH DKUCH SEVCH RLDN RLDF RLDA Dianne Venator d'Ursus "Leelo" går idag till ett 2:a-pris på fält! Heja team Helena/Leelo!!!

Visa hela nyheten »

Vi har varit på jaktprov på fina Älviksholm och fock med oss fina resultat hem:
-SEVCH Capriel from Magnificos Kingdom "Rio" går till en 6:a på fält (trots skendräktighet) och får med sig ett 2:a-pris hem på sin debut! 
-MARKPR J SEVCH DKUCH SEUCH Raki´s Place Written in the Stars "Jax" går till ett 1:a-pris och är nu uppflyttad till Elitklass!
Så stolt över båda hundarna (och husse som förde Jax;)

Visa hela nyheten »

SEUCH J Royalty Rocks Kozmic Blues "Gunde" startades idag tillammans med sin matte på ordinarie fältprov på Långtora. Och de gick till ett första pris med en 7:a på fält och en 10:a på apporten. De var det enda ekipaget på hela helgen som fick ett 1:a-pris och utsågs på söndagen som dagens bästa ekipage. I och med detta kan Gunde också plocka ut sitt svenska utställningschampionat. Är så galet stolt över bästa team Ann/Gunde!

Visa hela nyheten »

Ultraljudet visade att Yodi är dräktig med en bunt valpar och väntas valpa om ca 5 veckor. Vi kan knappt vänta på att se vad som döljer sig i hennes fina mage. Läs mer om kombinationen här!

Visa hela nyheten »