tina 2

Senaste nyheterna

Nyhetsarkiv

KBHV JV-18 Royalty Rocks Noble Vicci vinner Juniorklassen med juniorcert och slutar som 3:e bästa tik inte ens 1 år gammal i Herning!

Läs hela inlägget »

Alice har visat att hon har en nos att räkna med! Hon har på kort tid spårat till sig ett godkänt anlagsprov i viltspår och godkänt doftprov för eucalyptus. Vi är så stolta över er!

Läs hela inlägget »

Vi har anordnat ett särskilt fältprov sista helgen i september med 2 olika domare. Fantastiskt trevlig helg i blandat väder:)
-Gizmo Venator dÚrsus "Ripley" 7:a på fält i EKL men en onödig tugga på viltet och ner på ett 2:a-pris
-Raki´s Place Written in The Stars "Jax" 2:a pris i EKL
-Royalty Rocks Just a Feeling "Elsa" gick för ett 2:a pris med knallade på apporten och fick ett 3:e pris i UKL
-Royalty Rocks Rey 2:a pris i UKL

Läs hela inlägget »

Vi har startat Ripley och Jax på jaktprov under Oktober med fantastiska resultat!
6/10 SEVCH J Gizmo Venator dÚrsus "Ripley" går till ett 1:a-pris på Bretonklubbens KM i Falköping och går därmed upp i Elitklass inte ens 2 år gammal.
7/10 Dagen efter debuterar hon i Elitklass och jagade till sig ett fint 2:a pris med en 6:a på fält. Fina ord om hennes sök och en fin känsla genom båda dessa dagar. I samband med hennes fågelsituation på en lång löpa efter fasan (som hon skötte) blev den lilla hetsporren lite väl het i sitt sök och gick tyvärr upp 2 fasaner och då var det slut på släpptid för oss.
13/10 MARKPR J SEVCH DKUCH SEUCH Raki´s Place Written in The Stars "Jax"  går idag till ett fint 2:a-pris i Elitklass med en 6:a på fält och blir dessutom dagens bästa ekipage på Drentklubbens KM på Ervalla tillsammans med husse.
19/10 MARKPR J SEVCH DKUCH SEUCH Raki´s Place Written in The Stars "Jax" startar på Gotland och får med sig ett 1:a-pris i Elitklass. 
Är så stolt över våra fina duktiga hundar!

Läs hela inlägget »

KBHJV18 Royalty Rocks Noble Vicci Köpenhamns Juniorvinnare, Juniorcert och 2:a bästa tik i Danmark! Heja team Marianne/Vicci!

Läs hela inlägget »

Grymma Kee och matte Jenny spårade till sig sitt 3:e 1:a-rpsi i viltspår och Kee kan nu titulera sig Svensk viltspårchampion! Heja team Kee/Jenny!

Läs hela inlägget »

Royalty Rocks Jinn spårade till sig ett godkänt anlagsprov i viltspår. Heja team Viveca/Jinn!

Läs hela inlägget »
Ave Caesar Enjoy Eternal Love "Iris" röntgad med HD A och ED UA!
Läs hela inlägget »

Mamma till vår kommande kull J Agnwills Chicka Boom går till ett 1:a pris i Elitklass på SRBS jubileumsprov. Med betyg 8 på fält 10 på apporten och dessutom kniper hon ett CACIT! Grymt bra!

Läs hela inlägget »

SEVCH Royalty Rocks Maps "Icon" debuterar i startklass med 130 poäng och ett godkänt resultat. Heja er!

Läs hela inlägget »