tina 2

Alla valpar har nu flyttat till sina nya hem och vi får täta uppdateringar om härliga, kavata och fantastiska valpar. Ni kan nu följa dem på deras individuella sidor framöver.

Läs hela inlägget »

Nu har alla sammetsbarnen i Yodi/Azorkullen hittat sina fantastiska hem ❤. 

Läs hela inlägget »

Idag var det dax för besiktning, vaccination och id-märkning för hela ligan. Trygga, härliga valpar, hela gänget fick ok-stämpel och är nu redo att börja flytta på torsdag. Vart tog de här veckorna vägen?

Läs hela inlägget »

Nu har vi bara Navi kvar i vår stora braccokull som är leveransklara den 20/6.
Valparna är födda i en kombination som vi tror mycket på. Mamma till valparna är född i en kull där samtliga valpar är friröntgade på höfter och armbågar, flera i kullen är både utställda och startade på jaktprov med bra resultat. 
Detta är Yodis andra kull, hennes första kull är 1,5 år gamla där flera är utställda med BIR/Cert, flera har startat på jaktprov och där samtliga som är röntgade ( 8 valpar utav 11) är fria på både höfter och armbågar.
Vi söker aktiva och kärleksfulla hem där man har ett stort tränings/jaktintresse. Läs mer om kombinationen här!
Har du ett fantastiskt hem att erbjuda Navi? 
Varmt välkommen att kontakta oss på tina@kungligahundar.se eller 0732-317449

Läs hela inlägget »

Idag har valparna fått träna lite spontanapportering en och en. Väldigt duktiga valpar och en stolt uppfödare blev resultatet. Alla valparna har nu fått sina namn, ett eget fotogalleri och de flesta har även hittat sina nya hem. Vi har två otingade hanar kvar som fortfarande letar efter ett aktivt och kärleksfullt hem.

Läs hela inlägget »