tina 2

Om oss

Royalty Rocks Kennel är belägen 2,5 mil utanför Göteborg i Olofstorp. Rhodesian Ridgebacks har funnits i familjen sedan 1992 och 2010 flyttade vår första Bracco Italiano in. Jag tränar tävlar/tränar lydnad,viltspår, rallylydnad, jakt, och utställning med mina hundar och våra hundar lever som kära familjemedlemmar som är en stor del av våra liv.  Jag jobbar heltid med hundar och driver Kungliga Hundar www.kungligahundar.se, Göteborgs Hundarena www.goteborgshundarena.se, Göteborgs Hundsim www.goteborgshundsim.se och Royal Dog Education www.royaldogeducation.se. Jag är utbildad instruktör, problemhundskonsult, agilityinstruktör, tävlingslydnadsinstruktör, friskvårdsinstruktör, klickerinstruktör, C15(djursjukvård, provledare (jaktprov), jägarexamen och utbildar mej kontinuerligt inom hunderiet. 

Målet med min uppfödning är att föda upp sunda, trygga och trevliga familjehundar och jag hoppas självklart på en och annan utställnings-,  jakt-, viltspårs-,  bruks- och/eller lydnadsstjärna i våra kullar.


Valparna föds hemmamiljö tillsammans med resten av vår familj, där de kommer att få mycket social träning och kärlek! Det är viktigt för mej att valparna hamnar i "rätt" hem, därför säljer jag inga valpar utan ett personligt besök hos oss. Jag hoppas på aktiva valpköpare som lägger ner tid på sin nya valp och ser den som en självklar och älskad familjemedlem.

Om du är intresserad av en valp av oss, har några frågor eller bara vill prata hund för en stund är du hjärtligt välkommen att höra av dej till oss.
Jag (Tina) är oftast lättast att nå via mail då jag ofta jobbar med kursverksamhet/utbildning eller tränar egna hundar.

Kennel Royalty Rocks

Tina Gavling 

Björsbovägen 121

42491 OLOFSTORP

tina@kungligahundar.se el. 0732-317449