tina 2

Valpdagbok

Idag åkte våra två sista guldklimpar till sina nya hem och detta är sista inlägget i den här valpdagboken:)

Läs hela inlägget »

Veckorna rusar iväg och valparna är nu 5 veckor gamla. Vi har ett par tikar och en hane som inte hittat sitt perfekta hem ännu:)

Läs hela inlägget »

Valparnas individuella fotoalbum är uppdaterade med nya foton.

Läs hela inlägget »

Igår fyllde valparna fyra veckor och idag fick de testa på att vara ute för första gången. Passade på att ta en bunt foton under deras korta utevistelse. Ni hittar mer foton här!

Läs hela inlägget »

Tiden rusar iväg i valplådamn, valparna är nu 15 dygn gamla och har nya individuella footon på sina sidor. Om en vecka kan vi börja ta emot besök:)

Läs hela inlägget »

Valparna är nu 10 dygn gamla och allt har gått fantastiskt bra. Alla valparna växer i jämn takt och mamma Rey mår toppen. Idag var det dax för första valpen att öppna ögonen (fröken lime) och vi tror att de andra är på god väg att följa hennes exempel.
Valparna finns nu registerade hos SKK, vi vet dock inte vem av dem som är vem ännu:)

Läs hela inlägget »

Natten till fredagen började Rey visa tecken på att det började bli dax för valparna att komma till världen. Vi fick en toppenfin och harmonisk valpning tillsammans. Det är ngt visst med tikar som haft en valpkull, lite som "I got this". Man ser till att hon får i sig ngt att äta, komma ut och fräscht vatten att dricka. Annars sitter man i princip och bara njuter av nya och fantastiska liv som kommer till världen. 
Att Rey är i fantastisk kondition inför sin kommande valpkull är ngt jag verkligen uppskattar (tack Helena). Starka tikar bidrar till lättare valpar och snabbare återhämtning..
I valplådan ligger nu 10 starka valpar, 7 tikar och 3 hanar. Fler av dem har prick på huvudet så jag väljer att se´det som att gammelmormor Joplin vill visa att hon är en stor del av kullen <3.

Läs hela inlägget »

Fantastiska Rey levererade idag en helt underbar valpkull helt enligt skolboken . Nu ska vi ta en kopp kaffe och njuta av lugnet i valplådan. En längre uppdatering kommer inom kort

Läs hela inlägget »