tina 2

Temakurser-utställning i Stockholm

Tematräning-utställning Stockholm den 26:e Oktober 

 

Hanteringsträning

Har din hund svårt att visa tänderna och att stå stilla vid hanteringen, är blyg för domaren eller vill ni finslipa hanteringen så att ni känner er helt säkra på att friställa er hund även vid hanteringsbiten?

Vi kommer att jobba med känslan hos hunden som i sin tur förändrar beteendet istället för att förändra beteendet men med en bestående känsla.

Plats: Djurgymnasiets Hundcenter Elektravägen 31, 126 30 Hägersten  www.djurgymnasiethundcenter.com

Datum och tid: 26/10 kl 18.00-20.00

Instruktör: Tina Gavling

Anmälan och övrig information: Först till kvarn gäller och anmälan görs antingen via mail tina@kungligahundar.se eller via telefon 0732-317449. Ta med mycket och gott godis, utsställningskoppel, klicker om ni har samt bur eller filt till hunden då vi kommer att jobba med en hund i taget. Kursen kostar 550 kronor.

Hjärtligt välkomna!

 

Fokus-attitydsträning

Utställningsträning med inriktning på fokus och attityd. Hur kan vi få hunden att uppvisa den attityd och fokus vi vill i utställningsringen? Vad ska vi tänka på när vi tränar, belönar och tävlar?

Plats: Djurgymnasiets Hundcenter Elektravägen 31, 126 30 Hägersten  www.djurgymnasiethundcenter.com

Datum och tid: 26/10 kl 20.00-22.00

Instruktör: Tina Gavling

Anmälan och övrig information: Först till kvarn gäller och anmälan görs antingen via mail tina@kungligahundar.se eller via telefon 0732-317449. Ta med mycket och gott godis, utställningskoppel, klicker om ni har och gärna en leksak som hunden tycker om.

Kursen kostar 550 kronor.

Hjärtligt välkomna!

 

Väljer ni att anmäla er till båda kurserna är den totala kurskostnaden 990 kronor.

 

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna