tina 2

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna

Ultraljudet idag visade en bunt fantastiska valpar i Yodis mage. Så nu väntar några veckor av spänd förväntan av vad som döljer sig där inne. Läs mer om kombinationen här!

Läs hela inlägget »

Vi samlades på en träningsdag på Tubbetorp med duktiga hundar. Med på plats var
SEVCH Royalty Rocks Hope
SEVCH Royalty Rocks Kee
SEVCH Royalty Rocks Bolt "Yoda"
Royalty Rocks Jinn
Du hittar fler foton här!

Läs hela inlägget »

DKJUCH KBHJV-18 NOJV-18 Royalty Rocks Noble Vicci vinner juniorklassen, tar sitt 3:e danska juniorcert, kan lägga Dansk Juniorchampion till sitt namn och de slutar som 3:e bästa tik! Grymma team Vicci/Marianne, vi är då stolta över er båda två!

Läs hela inlägget »

SEVCH Royalty Rocks Hope är andra hunden ut att röntgas i Stars Wars kullen med strålande resultat, HD A och ED UA!

Läs hela inlägget »

Grymma team Susanna Widlundh och J Royalty Rocks Mercedes Benz "Dante" har startat i starklass med 176 poäng och ett 1:a-pris! 
Fantastiska Dante är nu jaktprovsmeriterad, har två svenska cert, ett godkänt anlagsprov och är MH-testad med en bra resultat. Heja Team Dante!

Läs hela inlägget »

Nyss hemkomna från en fantastisk resa till Tjeckien där Yodi haft två lyckosamma dejter med Azor. Så nu hoppas vi på en bunt underbara braccovalpar i slutet av April.
Läs mer om kullen här!
Vi har även uppdaterat valpbloggen här!

Läs hela inlägget »

Vi har tillbringat helgen på fält i ett vårlikt Skåne. 2 härliga dagar med duktiga hundar, fint väder och mycket vilt! Tack till alla som kom med era hundar och till Qruts uppfödare Richard som ställde upp med marker och guidning!
Deltog på träningen gjorde:
Royalty Rocks Hela "Multe"
Raki´s Place Giovanna "Gira"
SEVCH J NORDUCH SEUCH DKUCH NOUCH NORDIC CH Capriel from Magnificos Kingdom "Rio
J SEVCH Royalty Rocks Rey
SEVCH Pimen´s Dina "Qrut"
SEVCH Royalty Rocks Bolt "Yoda
J Royalty Rocks Mercedes Benz "Dante"
J Royalty Rocks Just a Feeling "Elsa"
Fler foton från helgen hittar du här!

Läs hela inlägget »

I ett totalt snökaos lyckas SEVCH DKJV-15 SEUCH DKUCH FIUCH NOUCH C.I.B NORDUCH J ROYALTY ROCKS PIECE OF MY HEART "YODI" gå till ett 1:a-pris i öppenklass med en 7:a på fält och en 8:a på apporten. Vi är så stolta över team Jidde/Yodi.
SEVCH J Gizmo Venator dÚrsus "Ripley" har gått i ett rasande tempo hela dagen i djupsnö, respekt för kanin och hare, flera riktigt bra fågelsituationer varav en där hon står/reser tillsammans med Guida i en superfin situation. En 8:a på fält i elitklass MEN hittar inte apportviltet i snön, vilket aldrig hänt innan och såklart var tvunget att hända just idag . Så inget 1:a-pris, men som hon jobbat!

Läs hela inlägget »

Fantastiska SEVCH Pimen’’s Dina ”Qrut” 11 månader gammal debuterar på fältprov med en 7:a på fält och en 10:a på apporten. Vilket förhoppningsvis blir ett 1:a-pris när hon gjort sina eftersöksgrenar i vår!

Läs hela inlägget »

Fina resultat från My Dog!
-KBHVJV-18 NOJV-18 Royalty Rocks Noble Vicci, BIM Junior och 3:e bästa tik med R-Cert
-SEVCH Pimen’s Dina ”Qrut” BIR-Junior och utplockad i Best in Show finalen för juniorerna utav ett drygt 50-tal BIR-vinnande juniorer!
-SEVCH Royalty Rocks Cody BIM-junior
-SEVCH J Royalty Rocks Rey BIR-Junior kvalificerad till Crufts 2020 och 3:e bästa tik
-J RLDN KBHV-2012 SEVCH NOUCH DKUCH C.I.E Ensemble Chamomilla "Joplin” BIR-Veteran och 4:e bästa tik

Läs hela inlägget »