tina 2

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna

Royalty Rocks Owen röntgad med bästa möjliga resultat HD A och ED UA.9 av 11 valpar är nu röntgade och alla är fria både fram och bak.

Läs hela inlägget »

Vi har haft en trevlig dag på Sandens hundskola där 4 valpar ur Star Warskullen och Qrut har genomfört strålande BPH.
SEVCH Royalty Rocks Bolt "Yoda"
SEVCH Royalty Rocks Kee
Royalty Rocks Jinn
RLDN SEVCH J Royalty Rocks Rey 
SEVCH J Pimen´s Dina "Qrut"
Du hittar fler foton från dagen här!

Läs hela inlägget »

DKJUCH KBHJV-18 NOJV-18 Royalty Rocks Noble Vicci BIM m. Cert och Nordiskt Cert i Tvååker!!

Läs hela inlägget »

SEVCH J Pimen’’s Dina ”Qrut” BIR m. Cert, Nordiskt Cert och BIG-4 i Tvååker!!

Läs hela inlägget »

SEVCH J Pimen’s Dina ”Qrut” debuterar idag på eftersöksgrenarna efter två dagars intensivt fullbruksande. I UKL vatten 10 och dagens bästa unghund på vatten, på spåret hade vi tyvärr lite otur och hon hittade en fågelunge innan spårslutet som hon fint kom in med-omstart och sedan var rätt vilt inne och hon fick en 6:a på spåret. Så på det igen! På öppenklasspåret, fick hon revansch med en klockren 10:a på spåret och dagens bästa öppenklasshund på spåret och en 9:a på vattnet. Ibland är det svårt att komma ihåg att hon bara är 1 år gammal, grymma Qrut !

Läs hela inlägget »

Rey och Helena har tävlat Rally igen, de slutade med 93 poäng och en sjundeplats. Det gör att Rey nu kan titulera sig J SEVCH RLDN Royalty Rocks Rey! Grymma ni, vi är så stolta över er!

Läs hela inlägget »

Syskonen Rey, Cody och Bolt ställs ut och tar med sig varsitt Cert hem från helgen!
-Royalty Rocks Cody BIR m. CERT, Nordiskt Cert och BIG-2 i Gällivare
-SEVCH Royalty Rocks Bolt BIR m. Cert i Borås
-SEVCH J Royalty Rocks Rey BIM m. Cert i Borås

Läs hela inlägget »

Paula söker nytt hem åt världens bästa Baxter.

"Tyvärr har jag behövt ta ett av de svåraste besluten någonsin. Min stora nallebjörn Baxter söker nytt hem då jag inte har tillräckligt med tid för honom. 
Baxter är en glad kille med mycket energi och skulle behöva hamna hos någon som kan göra något bra av den energin. Han är mycket arbetsvillig och tycker det är roligt att träna. Grunderna till startklass lydnad finns där men måste finslipas för start. Han är duktig på viltspår och tog sitt championat efter tre raka första pris. 
Baxter har genomfört BPH som visar att han är en glad och trygg skottfast kille. Han är utställd en hel del och har Estniskt juniorchampionat och Litauiskt championat. Nu är han kasterad så utsällningskarriären har han lagt bakom sig. 
Vid hundmöten blir Baxter väldigt exalterad och brötig så det är något som behöver tränas vidare på. Han älskar inte kroppsvård men låter klorna klippas och öronen spolas vid behov. 
Hemma är han en riktigt soffpotatis och vill gärna vara nära och mysa hela tiden. 
Jag skulle vilja hitta ett hem utan andra hundar där Baxter kan få all den kärlek, uppmärksamhet och aktivering han förtjänar. Han kan inte bo med katt.
Tror du att du har vad Baxter behöver?
Kontakta mig (Paula Pukk) på 0736563000.

EST JCH LTCH SEVCH Royalty Rocks Lord Baxter
Född: 2015-11-24
Mankhöd: 70+cm
Vikt: 45 kg
Höfter: C
Armbågar: UA
BPH, skottfast
Svensk viltspårschampion
Estnisk juniorchampion
Litauisk champion"

Läs hela inlägget »

Grymma SEVCH J Royalty Rocks Rey debuterade i nybörjarklass i rallylydnad idag. Första rundan på en svår bana där väldigt många diskade sig fick hon 96 poäng och slutade på tredjeplats av ca 40 startande. Andra rundan fick hon 83 poäng och nionde plats. Två kvalificerade resultat som resultat av debuten! Vi är så stolta över team Rey/Helena!

Läs hela inlägget »

Vi välkomnar Royalty Rocks Spica och Royalty Rocks Vega till Royalty Rocks. De bor på foder hos Josephine och Pernilla/Jidde och vi ser med stor spänning framemot vad det ska bli av de här fantastiska tjejerna. 
Läs mer om Spica här!
Läs mer om Vega här!

Läs hela inlägget »