tina 2

Rallylydandsframgångar på Orust!

Jag åkte tillsammans med Reys matte Helena till Oruts oh tävlade Rallylydnad. Vi fick med oss fantastiska resultat hem:)
-Kvalificerat resultat och ny titel RLD F på Rey som alltså vill bli kallad SEVCH J RLDN RLDF NORD V-19 Royalty Rocks Rey nu.
-SEJCH ESTW-2015 HEJW-2013 SEVCH DKUCH C.I.B EECH NOUCH NORDUCH SEUCH RLDN Bonsai Venator d’Ursus ”Jolene” har debuterat i Rallylydnad fortsättningsklass med strålande resultat. 99 poäng (maxbetyget 100) på både första och andra rundan. Dessutom kom hon på pallplats som 2:a och 3:e bästa hund på rundorna
-J KBHV-2012 RLD N SEVCH C.I.E NOUCH DKUCH Ensemble Chamomilla ”Joplin” gjorde sin debut i Rallylydnad fortsättningsklass som äldsta hund (snart 11 år gammal)  och slog samtliga ”ungdomar” på tassarna. Två kvalificerande resultat varav den sista rundan på maxbetyget 100 (som enda ekipage av 30) och en 1:a-placering framför Jolene.