tina 2

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Eftersom många undrar och jag blir ledsen av att prata om det.
Yagah är sjuk och kommer aldrig bli frisk. Hon kommer aldrig gå på prov, tävla lydnad eller ställas ut igen. Och hon kommer heller aldrig få några valpar. Och det värsta av allt är att hennes tid hos mej kanske blir kortare än vi hoppats. Yagah diagnostiserades vid 11 månader ålder av Addisons sjukdom vilket innebär att hennes binjurar tappat förmågan att bilda kortisol, hon måste därför stå på medicinering resten av livet. Hennes päls ser också annorlunda ut pga detta. Livet blir inte alltid som man tänkt sig och jag har mist en jaktkompis, tävlingskamrat och provhund. Men jag har en fantastisk hund kvar i livet och det är så vi väljer att se det. Yagah mår bra på sina mediciner och följer med på allt som de andra hundarna gör. Vi ser på Yagah som en frisk hund med vissa begränsningar och det är också så vi vill att andra ska se på henne. Hon kommer få göra allt hon vill, orkar och kan. Vi har varit ledsna men nu skapar vi nya drömmar och ser till att den tid vi får tillsammans blir fantastisk.