tina 2

Född:2006-03-10

Mankhöjd:69cm                            

Vikt:47 kilo

Höfter:Grad B

Armbågar:UA

Fulltandad

Känd mental status och skottfast

Svensk utställningschampion

Finsk utställningschampion

Svensk viltspårschampion

LP1
Lp2
Rallylydnadsdiplom nybörjarklass

Kvalificerad till Cruft 2008

Utställd med BIR, BIG-2, BIS-3, BIS-2 och BIS.

Vinnare av 2010 års viltspårslista.

Vinnare av vandringspiset "Bästa samspel" i lydnad 2010 och 2012.

LP1 LP2 RLD N SVCh SUCh FIUCh Rex Ventors Maddox

Maddox föddes tillsammans med sex syskon, två tikar och 4 hanar hos Veronika på Rex Ventors kennel. Hans mamma är Int Nord Pl Ch SvCh NordJV-03 EUW-05-06 SV-05 NV-06 NordV-06 Rex Ventors Helinn och hans pappa är Such SvCh Rex Ventors Jabailey.

  

Maddox påbörjade sin utställningskarriär genom att bli BIR och BIS-2 på SRRS-rasspecial på sin utställningsdebut vid 4 månaders ålder. Han är utställd med gott resultat och har 3 championtitlar på sin meritlista. Han placerade sig även på 10:e plats på SRRS Guldhundslista för hanar 2008.

 

Maddox är en fantastisk viltspårshund och plockade 3 raka 1:a-pris i viltspår vid 6 månaders ålder. Sedan var det bara att invänta rätt ålder för att ta det sista 1:a priset för hans första titel, Svensk viltspårschampion. Maddox spårar regelbundet och placerar sig år efter år på topp 10 på SRRS viltspårslista.

 

Maddox är en underbar lydnadshund och har tävlat med goda resultat samt placerat sig som nr 10 på SRRS lydnadslista. Detta trots att han gjorde sin lydnadsdebut så sent som Oktober 2009.

 

Maddox är mentalbeskriven samt skottfast och har en underbar mentalitet. Han är hunden som alla vill ta med sig hem. Maddox är en stor tillgång som kurshund på mattes jobb.

Maddox är hunden som ej går att beskriva med ord, han måste upplevas.