tina 2

Världens bästa Baxter behöver ett nytt hem!

Paula söker nytt hem åt världens bästa Baxter.

"Tyvärr har jag behövt ta ett av de svåraste besluten någonsin. Min stora nallebjörn Baxter söker nytt hem då jag inte har tillräckligt med tid för honom. 
Baxter är en glad kille med mycket energi och skulle behöva hamna hos någon som kan göra något bra av den energin. Han är mycket arbetsvillig och tycker det är roligt att träna. Grunderna till startklass lydnad finns där men måste finslipas för start. Han är duktig på viltspår och tog sitt championat efter tre raka första pris. 
Baxter har genomfört BPH som visar att han är en glad och trygg skottfast kille. Han är utställd en hel del och har Estniskt juniorchampionat och Litauiskt championat. Nu är han kasterad så utsällningskarriären har han lagt bakom sig. 
Vid hundmöten blir Baxter väldigt exalterad och brötig så det är något som behöver tränas vidare på. Han älskar inte kroppsvård men låter klorna klippas och öronen spolas vid behov. 
Hemma är han en riktigt soffpotatis och vill gärna vara nära och mysa hela tiden. 
Jag skulle vilja hitta ett hem utan andra hundar där Baxter kan få all den kärlek, uppmärksamhet och aktivering han förtjänar. Han kan inte bo med katt.
Tror du att du har vad Baxter behöver?
Kontakta mig (Paula Pukk) på 0736563000.

EST JCH LTCH SEVCH Royalty Rocks Lord Baxter
Född: 2015-11-24
Mankhöd: 70+cm
Vikt: 45 kg
Höfter: C
Armbågar: UA
BPH, skottfast
Svensk viltspårschampion
Estnisk juniorchampion
Litauisk champion"