tina 2

Ringträning för ridgebacks!

Ringträning för dej som har Rhodesian Ridgeback!

Vad är det som gör en hund till en "showdog"? Naturligtvis spelar hundens konstruktion en stor roll men vi som ägare/handler kan påverka utställningsresultatet också. Utställning är en bedömningssport och utstrålning/attityd spelar en stor roll i bedömningen.

Kursen riktar sig till dig som vill få fram det lilla extra av din hund på utställning. Vi kommer att gå igenom kriterier för våra utställningshundar (egna och generella), belöningsvärde, belöningsplacering och vikten av att anpassa/variera sin utställningsträning.

Hoppas vi ses!

 

Ringträning för Rhodesian Ridgeback

Plats: Göteborgs Hundarena, Tagenevägen 34 HISINGS KÄRRA

Kurstid/Kursdatum: 27/5 kl 9.00-15.00

Instruktör/föreläsare: Tina Gavling

Anmälan och övrig information:

För anmälan eller frågor angående kursen maila mej på tina@kungligahundar.se eller ring 0732-317449. Kurskostnaden är 1050 kr och betalas in på BG-nummer 319-4719. Glöm ej att ange ert för- och efternamn samt vilken kurs ni ska gå på er inbetalning. Kursanmälan är bindande.

Hjärtligt välkomna!

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna