tina 2

Maddox tävlar lydnad!

När Joplin tog ett 1:a-pris på Malmömässan bestämde jag mej för att byta ut henne mot Maddox på lydnadstävlingen som Ale brukshundsklubb arrangerade på Hundarenan. Vi hade nu 3 dagar på oss att få till ett tävlingsmässigt bra program då senaste tiden ägnats mycket åt att boosta Maddox attityd på lydnadsplanen.

Är så stolt över Maddox som gjorde en fantastiskt bra tävling med jättefin attityd i hela programet igenom. Var så kul att damma av honom och tävla igen:). Jag la in ett kanske onödigt dubbelkommando på ställandet för att säkra upp vårt första pris därav den låga poängen på det momentet.

Platsliggande: 10

Tandvisning: 10

Linförighet: 9,0

Läggande: 8,5

Inkallande: 9,0

Ställande: 9,5

Apportering: 10,0

Hopp över hinder: 10,0

Helhetsintryck: 9,5

Totalt: 180 poäng

Pris: 1a

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna