tina 2

Ett mail betyder så mycket!

Vi fick ett fantastiskt fint mail från Lex´s dotter Cenna. Tusen tack det betyder mycket för oss. Och tack för att du gör det bästa av finaste Cenna:)

 

"Jag vill att du ska veta att jag har haft RR sedan 1980 och Cenna är en av de absolut underbaraste. Hon är en klippa! Har ett oslagbart psyke och detta påpekar människor för mig dagligen. Hon är : Glad, lekfull, stillsam, tålmodig, känslig, trygg, orädd, social mot allt och alla, räds icke för något, man har alltid roligt med Cenna och många som aldrig lärt känna en RR tidigare blir helt förälskade i rasen genom Cenna. Hon kan lämnas överallt utan problem, äter allt hon får, mm...mm....Jag skulle kunna rabbla upp hur mycket som helst. Hon springer lös med mig när jag rider, cyklar och joggar. Men hon kan ej visa sin vackta kropp, sitt unerbara huvud och blick och sin fantastiska trav på en utställning....och det är tyvärr det så många är fixerade av och glömmer helt bort den mentala biten. Cenna är precis den hunden som många skulle vilja ha en valp av. Hon är PERFEKT! Tack Lex för henne! Vi älskar henne så och är så stolta ,så varje gång jag ser Lex känner jag en tacksamhet över vad han och Awena har gett oss! Kram från oss Cenna-bönan

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna